Schermen

Onze schermen zijn uniek en handgemaakt.Het zijn schermen omdat ze in een houten lijst met voetjes geplaatst zijn. Van ieder scherm zijn er twee foto's omdat de voor-en achterkant kunnen verschillen. Ook maakt het uit of er wel of geen licht doorheen schijnt.

Ze worden afgebeeld met prijs (zonder verzendkosten) en maat. Deze moet je in het echt zien, zijn moeilijk te fotograferen.

 

BLOEMENSCHERMEN

Deze schermen bestaan uit origami bloemen, elke bloem bestaat uit 5 a 6 gevouwen vierkantjes in elkaar gestoken.VOORKANT

In het begin van mijn arbeidsongeschiktheid ben ik als therapie deze bloemen gaan vouwen, als aanleiding het boek "de 1000 kraanvogels".

Na tijden in een doos gelegen te hebben, zijn ze tijdens de coronacrisis in gequild en in schermen geplaatst.ACHTERKANT

Als ze in het licht geplaatst worden lijken de bloemen te zweven. Het gequilde gedeelte is dan doorzichtig.

Dat resulteerde in 20 schermen in diverse kleuren. Als oppepper hebben ze een tijd in de etalage van onze woonplaats gestaan om de bewoners een hart onder de riem te steken tijdens corona. ALS U EEN BEPAALDE KLEUR WIL ZIEN APP ONS EN WE STUREN U EEN FOTO.

Prijs per scherm 32,50 euro. Afmeting 40x40cm met voetjes.

 

 

Scherm 1;  quilling en tessellation, de tessellations tonen schaduwpatronen. Houten omlijsting met voetjes 40x40cm.  Prijs 32,50 

Licht door tessellations geeft de schaduwpatronen weer, zie boven foto 2de van rechts.

 

 

Scherm 3; origami en quillen. twee verschillende kanten. Houten omlijsting met voetjes 40x40cm. Prijs 42,50. Ook hier zie je lichteffect.

 

 

Scherm 4;  Drie lagen quillen. twee verschillende kanten. Houten omlijsting met voetjes 40x40cm. Prijs 42,50. Ook hier zie je lichteffect.

 

 

Scherm 5; bijzondere  origami . Geprikt Houten omlijsting met voetjes 40x40cm. Prijs 42,50. Ook hier zie je lichteffect.

 

 

Scherm 8 ; Houten omlijsting met voetjes 40x40cm. Prijs 37,50. Anders dan de bloemenschermen meer gequild  en andere vorm erbij.