Topstukken

Topstukken, zijn de stukken van de collectie, die wel iets moeten kosten om er afstand van te doen. Dus kunst met een prijsje. 

 9 WIELEN

NA EEN AANTAL EXPERIMENTEN MET DEZE PAPIERTECHNIEK, MAAKTE IK 9 AFBEELDINGEN VAN 3 PATRONEN. IK GEBRUIKTE 3 KLEUREN ZOWEL OM MEE TE WERKEN ALS ALS ONDERGROND. BLAUW,GROEN EN BRUIN. TOEN WAS HET PUZZELEN HOE DEZE TE PLAATSEN. DUS ZO... ALS HET LICHT EROP SCHIJNT ZIE JE AF EN TOE EEN GLIMMERDJE. OOK LEUK IS DAT DE HOEK WAARIN JE KIJKT BEPAALD WAT JE ZIET.

DEZE KAN JE MOMENTEEL MET NOG 2 ANDERE SCHILDERIJEN TOT JUNI 2024 IN HET GEZONDHEIDSCENTRUM LINDENHOLT TE NIJMEGEN BEWONDEREN.

AFMETINGEN; 63 x63

PRIJS; 127,50 EURO

VISSEN

DRIE VISSEN DIE TWEEZIJDIG TE PLAATSEN ZIJN, DE VISSEN ZIJN GEQUILD IN TWEE LAGEN EN DAARNA GEPLAATST IN EEN BIJZONDERE HOUTEN OMLIJSTING. EEN STAAND BEELD DAT DE AANDACHT TREKT MET ZIJN DRIE FANTASIEVISSEN.

PRIJS 105 EURO

AFMETINGEN; 70 x 30cm           

 

FANTASIEDIEREN

PUUR FANTASIE GEQUILD, GO WITH DE FLOW, JE KAN ER VAN ALLES IN ZIEN. WERK OM GOED NAAR TE KIJKEN EN STEEDS NIEUWE DINGEN TE ONTDEKKEN. GEPLAATST IN EEN BIJZONDERE HOUTEN  OMLIJSTING. TREKT DOOR KLEURRIJK GEHEEL DE AANDACHT.

AFMETINGEN; 60 x 40cm      PRIJS; 124,50

KAMELEON

OOK DEZE KAMELEON IS OP EEN APARTE MANIER GEPLAATST. HELEMAAL GEQUILD EN TWEEZIJDIG,DUS BEIDE KANTEN KUNNEN GEZIEN WORDEN.

PRIJS 85 EURO

AFMETINGEN; 60 x 30 cm