Artbrutbienalle 2023

Gepubliceerd op 20 oktober 2023 om 17:00

Ik kreeg een telefoontje van de artcurator van de artbrutbienalle 2023, ze had mijn site gezien en 10 objecten gekozen voor de expositie. Ik was op het laatst toegevoegd, haar secretaresse had mijn website net toegestuurd. Spannend. En een geregel. (Oppassen dat mijn bloeddruk niet stijgt en er weer van alles in mijn lichaam gaat gebeuren.)🥵

Geregel; Inpakken van stukken voor het atelierplein en de expositie (man_lief aankijken). Het brengen naar Hengelo van Wijchen, 118 km heen en terug. man rijd niet meer op snelweg (zoon_lief aankijken).Terugbrengen (nicht_lief aankijken) dat zij de onverkochte stukken even van Hengelo naar Enschede brangt en thuis opslaat en (zoon_lief weer vragen).Taxi bestellen,heb ik nog genoeg km,welke hulpmiddelen mee?(vriendin_lief aankijken om als begeleidster mee te gaan). 😘 Hotel reserveren met 2 overnachtingen. Gedaan, nu niet ziek worden.

We zijn er. De opening op 6 oktober gedeeltelijk meegemaakt. Elvira van Eijl kreeg een lintje voor haar inspanningen als voorvechster van kunstenaars met beperkingen. O ja, niet alleen mensen met een verstandelijke of psychische beperkingen maken kunst. Ook mensen met een lichamelijke beperking,zoals ik. We kunnen niet allemaal meedoen met de paraolympics😅.

7 oktober reed ik in mijn rolstoel trippelend door de expositieruimte, heb genoten van de gesprekken met medekunstenaars en de bezoekers. Voelde waardering voor mijn werk, dat deed me goed. Maar 1 dag was voor mij genoeg. Wilde wel meer, maar dat lichaam van mij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.